Skip to main content
iso 5001

Certificare ISO 50001 TUV pentru produsele Janitza

Janitza electronics GmbH, producător de sisteme de monitorizare a calității energiei și de gestionare a energiei, dispozitive digitale integrate de măsurare, regulatoare de putere reactivă și sisteme de corecție a factorului de putere, a făcut un pas semnificativ spre gestionarea sistematică a energiei. Ca urmare a introducerii cu succes a unui sistem de management al energiei (EnMS), compania a primit certificatul DIN EN ISO 50001 de la TÜV Süd în iunie 2013.

În cadrul unui proces de monitorizare intensivă, toate procesele și activitățile pe care se bazează sistemul de management energetic au fost investigate cu privire la eficacitatea acestora. Prin introducerea structurată și sistematică a acestei măsuri de precauție, Janitza poate fi confirmată și certificată ca având relații eficiente și durabile din punct de vedere economic cu energia utilizată și cu resursele utilizate. Toate măsurile sunt formulate și fixate în strategia de afaceri.

Utilizarea responsabilă a energiei și a resurselor este o parte intrinsecă a unei companii durabile din zilele noastre. Dacă companiile doresc să producă din punct de vedere economic, atunci trebuie să-și regândească procesul de producție și organizare în ceea ce privește măsurile de eficiență energetică. Abordările moderne ale unui sistem de management energetic oferă un mare potențial aici. Janitza dorește să funcționeze ca pionier cu certificarea lor și să demonstreze cât de eficiente pot fi soluțiile complete pentru un sistem de management al energiei bazat pe DIN EN ISO 50001.