Skip to main content
 • Expozitie IEAS 2018

  Ca în fiecare an, ALFA  ENERG ca participa la expoziţia IEAS.

  Va așteptăm la standul nostru C18 de la Palatul Parlamentului din Bucureşti la cea de-a XIV-a ediție în perioada 18-20 septembrie.

  De peste zece ani, International Electric & Automation Show constituie o experiență de business completă, un mediu de conexiune, dezvoltare și inovare în care sunt generate cele mai influente strategii și în care sunt construite noile trenduri.

 • Site nou

  Ne-am mutat la casă online nouă!

  Am dezvoltat un site nou, accesibil și pe dispozitivele mobile, pentru a putea comunica mai bine cu vizitatorii noștrii!

  AlfaEnerg este o companie în continuă dezvoltare, mereu în căutare de soluții și inovații asfel încat să putem livra cele mai bune soluții.

  Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

   

 • 50001 ISO TUV
  Certificare ISO 50001 TUV pentru produsele Janitza

  Janitza electronics GmbH, producător de sisteme de monitorizare a calității energiei și de gestionare a energiei, dispozitive digitale integrate de măsurare, regulatoare de putere reactivă și sisteme de corecție a factorului de putere, a făcut un pas semnificativ spre gestionarea sistematică a energiei. Ca urmare a introducerii cu succes a unui sistem de management al energiei (EnMS), compania a primit certificatul DIN EN ISO 50001 de la TÜV Süd în iunie 2013.