Skip to main content
Expozitie IEAS 2018

Ca în fiecare an, ALFA  ENERG ca participa la expoziţia IEAS.

Va așteptăm la standul nostru C18 de la Palatul Parlamentului din Bucureşti la cea de-a XIV-a ediție în perioada 18-20 septembrie.

De peste zece ani, International Electric & Automation Show constituie o experiență de business completă, un mediu de conexiune, dezvoltare și inovare în care sunt generate cele mai influente strategii și în care sunt construite noile trenduri.

Site nou

Ne-am mutat la casă online nouă!

Am dezvoltat un site nou, accesibil și pe dispozitivele mobile, pentru a putea comunica mai bine cu vizitatorii noștrii!

AlfaEnerg este o companie în continuă dezvoltare, mereu în căutare de soluții și inovații asfel încat să putem livra cele mai bune soluții.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

 

Certificare ISO 50001 TUV pentru produsele Janitza

Janitza electronics GmbH, producător de sisteme de monitorizare a calității energiei și de gestionare a energiei, dispozitive digitale integrate de măsurare, regulatoare de putere reactivă și sisteme de corecție a factorului de putere, a făcut un pas semnificativ spre gestionarea sistematică a energiei. Ca urmare a introducerii cu succes a unui sistem de management al energiei (EnMS), compania a primit certificatul DIN EN ISO 50001 de la TÜV Süd în iunie 2013.

Subscribe to Stiri