Skip to main content
Catalog Janitza 2022

Noul catalog Janitza conține produse noi si inovatoare, cum ar fi dispozitivul modular de măsurare a energiei all-in-one UMG 801. Dispozitivul de măsurare a energiei UMG 96-PA cu certificat MID și expandabilitate modulară. Pentru a monitoriza curentul rezidual conform DIN EN 62020, dispozitivul de monitorizare a curentului rezidual cu două canale RCM 202-AB face parte acum din portofoliu.

 

UMG 801

UMG 801 este ideal pentru acoperirea completă a unui sistem de gestionare a energiei (ISO 50001). In completare deviații critice în ceea ce privește calitatea energiei, precum și curenții reziduali (RCM).
UMG 801 poate fi extins cu module până la 92 de canale de măsurare curent.

 

Vezi produsul!

Certificare ISO 50001 TUV pentru produsele Janitza

Janitza electronics GmbH, producător de sisteme de monitorizare a calității energiei și de gestionare a energiei, dispozitive digitale integrate de măsurare, regulatoare de putere reactivă și sisteme de corecție a factorului de putere, a făcut un pas semnificativ spre gestionarea sistematică a energiei. Ca urmare a introducerii cu succes a unui sistem de management al energiei (EnMS), compania a primit certificatul DIN EN ISO 50001 de la TÜV Süd în iunie 2013.

Subscribe to Stiri